Herroepingsrecht

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hvl-impressions.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Voor dagtochten en meerdaagse reizen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Wij hanteren de volgende voorwaarden:

Dagtochten: bij annuleringen tot tien werkdagen voor vertrek moeten wij 50% van de reissom in rekening brengen. Bij annuleringen tot vijf werkdagen voor vertrek moeten wij 100% in rekening brengen.

Meerdaagse reizen: de uiterlijke datum waarop u kosteloos kunt annuleren staat vermeld bij de tocht. Na deze datum moeten wij 100% van de reissom in rekening brengen.