Federico Mahora - De bekende parfums tegen een scherpe prijs

 

De bekende parfums ziet u overal voorbij komen, zowel onderweg, als op TV, als in de bekende luxe winkels. Deze reclame is duur. Ook de unieke flesjes, per geur verschillend, zijn duur. Federico Mahora kiest voor een andere strategie: geen reclame, geen winkels en geen unieke flesjes. De geuren zijn uitsluitend online, via wederverkopers, te verkrijgen.

 

Maar biedt Federico Mahora exact dezelfde geuren als de dure merken, maar dan tegen scherpe prijzen? Het antwoord op deze vraag is 'ja' en 'nee'. De basis voor ieder parfum is een concentraat. Dit wordt geleverd vanuit Duitsland. Aan dit concentraat worden bepaalde toevoegingen gedaan en verkocht als een bekende geur. Deze geuren kunnen niet gepatenteerd worden.

 

Federico Mahora koopt hetzelfde concentraat als de luxe merken en voegt dezelfde ingrediënten toe. In plaats van de geur in een uniek, maar duur, flesje te stoppen gebruikt Federico Mahora voor iedere geur eenzelfde soort flesje. Het enige verschil: een damesgeur heeft een licht etiket, een herengeur heeft een donker etiket.