De Dagtochten Specialist

 

De Dagtochten Specialist organiseert dagtochten naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en meerdaagse reizen naar allerlei bestemmingen in Europa vanuit Amsterdam. In 2009 zijn wij, Hans en Vivian Looij, dit bedrijf begonnen omdat we merkten dat er onder de Amsterdammers vraag was naar dagtochten op individuele inschrijving.

Hans heeft ruim veertig jaar als chauffeur/reisleider gewerkt voor binnenlandse en buitenlandse reisorganisaties en heeft zich breed gespecialiseerd. Hij is overal geweest 'van Athene tot de Noordkaap'. Vivian is afgestudeerd kunsthistorica (Vrije Universiteit Amsterdam) met een bijzondere interesse voor reizen in het algemeen. Samen vormen wij al jarenlang een sterk team en hebben we een bijzonder loyale klantenkring op kunnen bouwen. De tochten worden door onszelf samengesteld en grotendeels ook uitgevoerd. De overige ritten worden door deskundige en ervaren chauffeurs uitgevoerd die bij ons in vaste dienst zijn.

 

Dagtochten en meerdaagse reizen met opstapplaatsen in Amsterdam

 

De Dagtochten Specialist heeft bewust gekozen haar opstapplaatsen te beperken tot drie locaties in Amsterdam: in West, in Noord en iets ten zuiden van het Centrum. Dit betekent: een korte ophaalronde van maximaal een uur! Alle locaties zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer.