Belangrijke informatie dagtochten

Opstapplaatsen

=> Klik hier voor een overzicht van onze opstapplaatsen.

 

Boeken

U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4610047 op maandag van 09:00 tot 16:00 uur.

Per e-mail zijn wij 24/7 bereikbaar op info@dds-amsterdam.nl

U kunt direct boeken via www.hvl-impressions.nl/reizen/de-dagtochten-specialist 

 

Prijzen

Wij hanteren drie prijzen:

De prijs die u in de webwinkel vindt is de goedkoopste prijs.

Indien u niet via de webwinkel boekt en uw bevestiging per e-mail wenst betaalt u € 2,50 extra.

Indien u uw bevestiging per post wenst betaalt u nog eens € 2,50 extra (u betaalt dus € 5,00 meer dan wanneer u boekt en betaalt via de webwinkel).

 

Annuleren

Dagtochten: Indien u meer dan tien werkdagen voor vertrek annuleert is dit kosteloos. U ontvangt het betaalde bedrag retour of u kunt dit verrekenen met een andere tocht. Bij annuleringen tot tien werkdagen voor vertrek moeten wij 50% van de reissom in rekening brengen. Bij annuleringen tot vijf werkdagen voor vertrek moeten wij 100% in rekening brengen. Ook als u het bedrag nog niet betaald heeft bent u de kosten verschuldigd.

Meerdaagse reizen: Per reis staat aangegeven wat de kosteloze annuleringsdatum is. Meestal is dit ongeveer acht weken voor vertrek. Tot de kosteloze annuleringsdatum kunt u gratis annuleren, vanaf deze datum moeten wij 100% van de reissom in rekening brengen.

 

Indien u een reis wenst te annuleren binnen de kosteloze annuleringstermijn en u heeft een eigen verzekering, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen aan info@dds-amsterdam.nl. U ontvangt dan een annuleringsbevestiging per e-mail. Deze kunt u aan uw verzekering sturen.

 

Verzekeren

Dagtochten: Voor uw dagtochten kunt u een annuleringsverzekering afsluiten. Dit kost € 1,85 per dagtocht (dit geldt niet voor meerdaagse reizen). U kunt uw tocht dan tot één dag voor vertrek tot 14:00 uur annuleren. Graag verzoeken wij u bij annulering direct uw deelnemersnummer en uw rekeningnummer met de naam waarop deze geregistreerd is door te geven. U krijgt de reissom dan direct teruggestort. Annuleert u meer dan tien werkdagen voor vertrek? In dit geval krijgt u ook de € 1,85 terug.

Meerdaagse reizen: Wij adviseren u een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij de ANWB af te sluiten. Dit is voor u het voordeligst. Het telefoonnummer van de ANWB is: 088-269 22 22. Houdt u met een reguliere annuleringsverzekering rekening met het volgende: u hoeft deze pas vanaf de kosteloze annuleringsdatum in te laten gaan. Als u deze eerder in laat gaan betaalt u teveel.

 

Veelgestelde vragen

- Kan ik ergens anders op- of afstappen?

Helaas is dit niet mogelijk. Indien u een touringcar geheel voor uw eigen gezelschap wenst te reserveren is dit uiteraard wel mogelijk.

 

- Kan ik een rollator of rolstoel meenemen?

Het is geen enkel probleem om uw rollator mee te nemen, u hoeft dit niet vooraf door te geven. Dit is en blijft een gratis service. Als u rolstoelgebonden bent kunnen wij u helaas geen service bieden. Als u echter in staat bent zelfstandig de bus in en uit te lopen kunt u een opklapbare rolstoel meenemen. Deze kan gewoon onderin de bus. Wij zetten deze bij iedere stop graag voor u klaar.

 

- Kan ik mijn huisdier meenemen?

Nee. Dit is helaas niet toegestaan.

 

- Kan ik een bepaalde zitplaats reserveren?

Indien u een voorkeur heeft voor een zitplaats, kunt u dit bij boeking aangeven.

 

- Kan ik spullen in de bus laten liggen?

Dit is geen probleem, echter, dit is wel op eigen risico. Natuurlijk sluiten wij de bus goed af en parkeren wij deze op veilige plaatsen.

 

- Kan ik tijdens een stop in de bus blijven zitten?

Nee. Dit is helaas niet toegestaan.